Hospice en vrijwillige terminale thuiszorg Woerden.

Mantelmeeuw-wandelaars en -fietsers in training voor Mont Ventoux

In augustus beklimt een team van De Mantelmeeuw (hospice en terminale thuiszorg) de Franse Mont Ventoux. Ze doen dat als onderdeel van de succesvolle sponsoractie die de Stichting Mont Ventoux/Groot verzet tegen kanker al enkele jaren organiseert. Ruim dertig fietsers en wandelaars hebben zich intussen ingeschreven voor deelname. De opbrengst van hun sportieve inspanningen komt voor een deel ten goede aan De Mantelmeeuw in Woerden.

 

Hard aan het trainen

Fietsers en wandelaars maken intussen al aardig wat kilometers tijdens hun trainingen. De wandelaars startten dit voorjaar, met heerlijk weer, in het ‘heuvellandschap’ van wijkpark Molenvliet. Na wat grondoefeningen en een rustige wandelstart werd het tempo versneld en ging het ‘berg op berg af’.  Wandeltrainer Annemiek Pie zorgt dat de wandelaars straks in optimale conditie naar Frankrijk afreizen.

U kunt het team steunen via: Team Mantelmeeuw.

 

In een heerlijk voorjaarszonnetje startten de wandeltrainingen (foto Margriet Sijm)

 

 

Webdesign and development by Joniisraeli.com