Hospice en vrijwillige terminale thuiszorg Woerden.

Symposium 13 november 2021

Op zaterdag 13 november 2021 komt het er écht van: het eerder uitgestelde Mantelmeeuw-symposium De zin van het leven. Om het twintigjarig jubileum te vieren zette De Mantelmeeuw (hospice en vrijwillige thuiszorg in Woerden) dit symposium vorig jaar al in de steigers. Corona gooide toen roet in het eten.

Onder de titel ‘De zin van het leven’ zijn er zaterdagmorgen 13 november twee interessante optredens in een bioscoopzaal van Annex Cinema in Woerden. Journalist Fokke Obbema wisselt in een live-vraaggesprek met Thom Bierlaagh (lid PR-commissie Mantelmeeuw) van gedachten over de kwetsbaarheid van ons bestaan, ons herstellend vermogen en de essentie van het leven. Daarna is er de theatervoorstelling Radiostilte van Wendy Hoogendijk, over rouw en de maatschappij, over gemis maar vooral over veerkracht. Met prachtige muziek en veel humor neemt Wendy haar publiek op een lichte manier mee in onderwerpen die soms zwaar zijn.

Met dit symposium wil Stichting De Mantelmeeuw eraan bijdragen onderwerpen die gerelateerd zijn aan haar werk zoveel mogelijk bespreekbaar te maken. 

Bezoekers welkom; aanmelden verplicht

Wie interesse heeft is van harte welkom in Annex Cinema, Rosmolenlaan 1, Woerden, op zaterdag 13 november ‘s morgens, inloop vanaf 09.30 uur. Binnen de regels zorgt De Mantelmeeuw dat het symposium zo zorgvuldig en veilig mogelijk wordt georganiseerd.  Het programma zelf begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur. Bezoekers worden toegelaten op volgorde van aanmelding. Het aantal plaatsen in de bioscoopzaal is beperkt. Tevoren aanmelden is daarom strikt noodzakelijk en kan via info@demantelmeeuw.nl. Bij binnenkomst worden bezoekers gecontroleerd (QR-code via de coronacheck-app of een recente negatieve uitslag van een officiële PCR-test).

Webdesign and development by Joniisraeli.com