Hospice en vrijwillige terminale thuiszorg Woerden.

Kosten

Voor het verblijf in het hospice worden geen extra kosten bij u in rekening gebracht. Het hospice biedt u de broodmaaltijden, koffie en thee aan.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

De warme maaltijd kan de familie zelf verzorgen, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de kookkunst van onze kookvrijwilligers. Zij komen dagelijks informeren welke eetwensen er zijn en bereiden voor u dan de maaltijd. Voor de warme maaltijd wordt een kleine vergoeding gevraagd.

De bewoner blijft zelf verantwoordelijk voor de overige kosten. Daarbij gaat het om kosten die hij/zij thuis ook gemaakt zou hebben, zoals de eigen bijdrage voor de verpleegkundige zorg van de thuiszorg, de telefoonkosten, eigen levensmiddelen e.d.

De Mantelmeeuw vraagt in principe geen eigen bijdrage van de bewoners ter dekking van de gemaakte kosten. Inmiddels echte hebben diverse zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering een vergoeding opgenomen voor hospicezorg. Deze vergoeding dekt een deel van de kosten die het hospice voor elke bewoner maakt. De vergoeding verschilt per pakket en per verzekeraar. Indien u daarvoor verzekerd bent maken wij graag gebruik van de mogelijkheid deze vergoeding te declareren bij uw verzekeraar. Dat kan doorgaans rechtstreeks, zonder uw tussenkomst. Indien dat anders ligt zullen wij dat met u bespreken.

Webdesign and development by Joniisraeli.com