Hospice en vrijwillige terminale thuiszorg Woerden.

Over ons hospice

Het hospice is een ‘gewoon’ woonhuis aan de Meeuwenlaan in Woerden. We bieden ruimte aan vier bewoners, die er ieder een eigen kamer hebben. Deze kan naar behoefte worden ingericht, bijvoorbeeld met de eigen meubels van thuis. Onze bewoners beschikken over een eigen telefoon en moderne audio-visuele apparatuur. Op elke kamer is Wifi. Te allen tijde kan er om hulp gevraagd worden via het alarmeringssysteem.

Twee kamers bevinden zich op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Hiervoor is een traplift aanwezig. Op beide verdiepingen vinden onze bewoners een badkamer.

Er is een gezamenlijke huiskamer en een heerlijke tuin. In de keuken kan familie of bezoek een maaltijd voor de bewoner bereiden. Ook onze kookvrijwilligers gebruiken de keuken voor de bereiding van een warme maaltijd voor alle bewoners en eventueel hun partners.

voorkant huis Hospice De Mantelmeeuw te Woerden Hospice De Mantelmeeuw te Woerden kamer 4 IF

Op de eerste verdieping is een familiekamer, waar je met elkaar kunt zijn of bijvoorbeeld met de (klein)kinderen televisie kunt kijken. Op de zolder is een ruime moderne logeerkamer waar familieleden kunnen logeren. Indien gewenst kunnen we ook een extra bed plaatsen op de kamer van de bewoner.

In de tuin staat het ‘tuinhuis’. Daar wordt onder andere les gegeven aan zorgvrijwilligers. Ook wordt er vergaderd en is het de werkplek van het coördinatieteam.

Rondom het huis is beperkt parkeergelegenheid. Op korte loopafstand is voldoende mogelijkheid om te parkeren.

Voor meer foto’s, zie ons fotoalbum.

Webdesign and development by Joniisraeli.com