Hospice en vrijwillige terminale thuiszorg Woerden.

Vrijwilligers

 

Vrijwilligers: altijd welkom!

De organisatie van De Mantelmeeuw (zowel in de thuiszorg als in de zorg in het hospice) draait voor 98% op een aantal zeer gewaardeerde vrijwilligers. We werken met veel plezier samen met onze zorgvrijwilligers, kookvrijwilligers en overige vrijwilligers (denk aan tuinman, klussendienst, nieuwsbriefredactie, PR-werkgroep, collectanten, enz.).

Vrijwilligers zijn voor ons het hart van de organisatie. Zij zetten zich met veel passie en liefde in voor de organisatie en zijn bepalend voor de sfeer en cultuur. Sommige vrijwilligers zijn al meer dan 12,5 jaar verbonden aan De Mantelmeeuw. Elke week opnieuw zetten zij zich in voor een goede zorgverlening.

Wie het fijn vindt om iets te doen voor mensen in de laatste fase van hun leven, is van harte welkom als vrijwilliger bij De Mantelmeeuw! Elk jaar kijken we of en hoeveel extra vrijwilligers er nodig zijn en op welke functies.

Kijk of er een vrijwilligersfunctie is die bij u past en wat het werk inhoudt.

Voor alle vrijwilligers geldt: u kunt zich per mail melden bij onze coördinatoren of via een van deze telefoonnummers.

Woerden. 12-05-2009. Hospice de Mantelmeeuw. Foto voor Pallium.  Vincent Boon Fotografie (C) COPYRIGHT : VINCENT BOON 2009  (C) WWW.VINCENTBOON.NL Hospice De Mantelmeeuw te Woerden Hospice De Mantelmeeuw te Woerden martien telefonerend aan tafel

 

Zorgvrijwilliger 

Kookvrijwilliger

Overige vrijwilligers

Nachtzorgvrijwilligers

 

 

 

 

Webdesign and development by Joniisraeli.com